REFERENSER

1Life

Mona Nilsson

Vi tog in offerter från ganska många redovisningsbyråer på pris, service, närhet och bemötande. Vi fastnade för Q4 Ekonomi därför att de är lite som vi, de är lokala och har en personlig relation till sina kunder. De tycker att mitt jobb är viktigt och jag tycker att deras jobb är viktigt. Det får oss att känna oss viktiga som kund.

Vi har en fortlöpande dialog med avstämningar. Jag tycker också att Q4 Ekonomi har bra funktioner, till exempel har de ett jättebra redovisningsprogram med webbaserad uppföljning där det är lätt att följa vårt företags utveckling.

Tack vare råd som de har gett oss på vägen har vi gjort saker som vi kanske inte tordats göra annars. Nyligen gjorde vi en större ombyggnation, då ville vi ha hjälp med hur vi skulle lägga upp det ekonomiskt – och därefter gick jag till banken. Den här ombyggnationen hade nog inte blivit av ifall vi inte kunnat bolla med Q4 Ekonomi och få det stödet.

Docksta Skofabrik

Lisa Edin

”För mig är det viktigt att jobba med en och samma person under lång tid och då funkar Q4 Ekonomi bäst för oss. De har varit samma gäng under lång tid, något som jag tror är lite unikt. Vi har till exempel haft samma kontaktperson sedan 2015. Det känns stabilt då hon är väl insatt och vet hur vårt bolag fungerar.

Q4 Ekonomi är också väldigt kundfokuserade och flexibla. De ställer alltid upp och förstår att det är viktigt för oss att ibland få hjälp snabbt. De är väldigt lösningsorienterade, väl pålästa och kunniga och deras tjänster är dessutom prisvärda. De gör lite bokföring åt oss även om jag gör rätt mycket själv. Men framförallt är det bra med den löpande rådgivningen. De är ett väldigt bra bollplank genom att de regelbundet ställer frågor som: har ni tänkt på det här?
De har också ett bra nätverk av skattejurister, revisorer och andra personer som vi kan ta del av. När vi sökte efter en ny revisor fick vi tre bra tips från dem och en av de revisorerna valde vi.

Att Q4 Ekonomi dessutom hänger med i utvecklingen och använder den senaste tekniken är jättebra. Alla våra dokument finns digitalt, vilket gör att vi kan jobba var som helst.”

Ladingen

Anders Olofsson

Tre anledningar till varför vi valt just Q4 Ekonomi är det personliga engagemanget, den goda servicen och det stora kunnandet. De är dedikerade att vara här på plats hos oss i Stockholm och är väldigt engagerade och effektiva i det de gör. Jag upplever att de brinner för att vara med och utveckla oss som företag och vi ser dem som medarbetare hos oss. Att de är flera som kan rycka in gör att vi blir mindre sårbara och det ger oss en stor trygghet.

För oss är rådgivningsdelen den viktigaste och där bidrar de mycket till vår verksamhet. Q4 Ekonomi har bra kunskap om vår bransch och är uppdaterade på vad som gäller vid exempelvis förvärv och de kan ge oss råd om hur vi bör tänka och göra. Vi har vuxit väldigt mycket de senaste åren genom att vi gjort många bolagsförvärv. Här har de varit till stor hjälp. Deras spetskompetens är svår att upprätthålla själv med egen personal då det är utmanande att hålla sig à jour inom alla områden. Q4 Ekonomi är en stor bidragande faktor till att vi har kunnat växa i den takt vi vuxit.

MD Projekt

Magnus Dahl

En fördel med Q4 Ekonomi är den personliga kontakten och att vi har en och samma kontaktperson som är väl insatt i just min verksamhet. Att de är ett lokalt företag är väldigt behändigt. De kan mycket och är det något vår kontaktperson inte kan, tar hon hjälp av sina kollegor. Vi får mycket tips och råd från dem.

Främst sköter de vår bokföring. Jag som jobbar med många olika kunder har också fått hjälp med faktureringar per kund, med deras hjälp har jag fått till ett bättre tidredovisningsprogram.

En annan stor fördel är att jag kan ringa och rådfråga dem när som helst, de tar inget extra betalt för det. Jag får en löpande redovisning men betalar ändå samma summa per månad. Det tycker jag är riktigt bra och en styrka, för så brukar det inte vara.

Jag kan verkligen rekommendera Q4 Ekonomi till andra, vilket jag också redan har gjort.

Renmarks Måleri AB

Micael Berglund

Q4 Ekonomi är effektiva och jobbet blir gjort så som vi vill ha det. Den person som hjälper oss är samma person som vi anlitat i 15 år. Det har ett stort värde att det är samma person hela tiden. Det ger en trygghet och en kontinuitet att hon kan vårt företag. Vi betraktar henne som en anställd och hon blir alltid medbjuden då vi har något personalarrangemang.

Vår kontaktperson har ett eget kontor hos oss och är här två dagar i veckan, vilket är nödvändigt eftersom det alltid är mycket vi behöver gå igenom tillsammans. De tjänster vi köper är bokföring, lönehantering, fakturering samt att de tar hand om hyresavgifterna för de två fastighetsbolag som vi har förutom måleriet. Fördelen med det här upplägget är att det har frigjort tid för mig och andra på företaget att lägga tiden på det vi är bättre på.

Jag uppskattar också de föredrag som Q4 Ekonomi arrangerar med olika föreläsare. Det ger inspiration men framförallt är det bra för då får vi träffa alla som jobbar där.

Själevads Bygg

Anders Lundin

Q4 Ekonomi har en mycket god kännedom om våra fem företag och våra verksamheter, som är väldigt olika. Det är fastigheter, gym och båtar.

Framför allt när det gäller bildandet av bolag har de varit jättebra. Jag är lite grann av en plogbil som vill gasa ganska mycket och har dåligt tålamod. Där har Q4 Ekonomi varit min motpart och bromsat genom att tala om vad som måste göras först, vilka regler som gäller, osv. De sköter all vår bokföring åt oss, fakturering, löner, försäkringar, kollar upp vatten och elmängder, kontrollerar att momsregler stämmer. De har bra koll på allt sånt och är duktiga på att ta fram underlag.

Vår kontaktperson är på plats hos oss en och en halv dag i veckan och är en del i vardagen med oss. Det tycker jag känns jättebra. Man kan inte kunna allt och på det här sättet kan vi koncentrera oss på att göra det vi är bra på.

Q4 Ekonomi är dessutom jättebra med oss kunder. De har tagit med oss på event till Skule och de bjuder in oss till olika föredrag på sitt kontor. De är omtänksamma och tar sig tid att visa att de månar om sina kunder.

Sjöbloms Sjukvårdsutrustning

​Olow Sjöblom

Innan jag anlitade Q4 Ekonomi valde jag bland flera företag som erbjuder de här tjänsterna. Jag fick förtroende för Q4 Ekonomi och deras sätt att arbeta och valde dem utifrån deras personliga bemötande och deras breda kompetens.

Vi är 24 anställda i företaget och vi var klara över att vi inte ville ha en ekonomiansvarig inom företaget så Q4 Ekonomi sköter vårt löpande ekonomiarbete, såsom fakturering, månadsrapportering, kvartalsbokslut och årsbokslut. De sköter det på ett utomordentligt och smidigt sätt och gör mycket bra rapporteringar och uppföljningar. De är alltid tillgängliga och jag tycker om deras kompetens och approach. När de är hos oss säger de ”vi” och inte ”ni”, det är som att ha en anställd.

Q4 Ekonomi har ett stort engagemang i vårt företag, det är inte bara slentrian utan de har satt sig in i vårt företag på djupet och kan svara på våra frågor.

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till oss med dina funderingar!
Q4 Ekonomi logo

Berätta hur vi kan hjälpa dig!

Vi arbetar för att göra våra kunders vardag enklare och tryggare. Berätta gärna för oss hur vi kan hjälpa dig. Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Kontaktuppgifter


Anmälan till Nyhetsbrev Q4 Ekonomi
Namn
E-postadress