JOBBA HOS OSS

Vem är du ?

Vad spännande att du tittar in hos oss! Vi uppskattar vi ditt intresse av att jobba på Q4. De tjänster som finns att söka just nu hittar du här.

Även om vi inte skulle ha ett matchande jobb just nu, vill vi veta mer om dig. Skicka gärna en spontanansökan via mejl till sara.rodling@q4ekonomi.se

Man vet aldrig vad framtiden har att bjuda på.

Vi hörs!

Varje dag är spännande hos oss

Hos oss får du chansen att vara del av något större än en traditionell redovisningsbyrå. Q4 är kombinationen av det naturnära lokala tillsammans med en lyckad nationell satsning i redovisningskoncernen Freedom Group.

Vårt mål är att bana väg för moderna redovisningstjänster genom att integrera ny teknik och smarta strategier som hjälper det lokala näringslivet att nå nya höjder. Varje enskild kund, oavsett storlek och omfång, ska gynnas av vårt erbjudande och vår konsultativa förmåga.

Vi vill göra vardagen värdefull för både kunder och kollegor. Hur vi gör det i praktiken kan du läsa om i våra Referenser och i beskrivningarna under Om oss.

Vill du veta mer? Ta då gärna kontakt via formuläret nedan eller ring Sara Rodling på tel. 0660-24 70 15 eller 073-074 03 40

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till oss med dina funderingar!
Q4 Ekonomi logo

Berätta hur vi kan hjälpa dig!

Vi arbetar för att göra våra kunders vardag enklare och tryggare. Berätta gärna för oss hur vi kan hjälpa dig. Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Kontaktuppgifter


Anmälan till Nyhetsbrev Q4 Ekonomi
Namn
E-postadress