Vi tar vara på dina möjligheter

Q4 Ekonomi är resultatet av en passion för affärsutveckling. Vi är ett ekonomikonsultföretag som tror på långsiktiga samarbeten där ingen fråga är för liten eller stor. Många år med den inställningen har gett våra konsulter en bred kunskap inom allt från bokföring och redovisning till värderingar och ekonomistyrning.

Som en del i koncernen Freedom Group ligger vi i framkant när det gäller att digitalisera och förenkla redovisningen. Vi kan därmed fokusera mer på rådgivning och att hjälpa ditt företag att växa. Med oss kan du lita på att få den tid du behöver – till det du behöver den. Varifrån vårt arbete sker väljer du själv. Vi kommer gärna till dig, men ser dig precis lika gärna på besök i våra fina lokaler i centrala Örnsköldsvik. Antingen för ett möte, på en kopp kaffe eller på någon av våra föreläsningar.

Välkommen till en värdefull vardag!

Våra medarbetare

Här hittar du kontaktinformation tillsammans med några rader om var och en av oss.

Sara
Rodling

AUKTORISERAD REDOVISNINGSKONSULT

Mobil

0730-74 03 40

Telefon

0660-24 70 15

E-post

”Jag har jobbat i branschen i hela mitt yrkesverksamma liv och jag trivs verkligen. Det är ett varierande jobb med många personliga möten.

Jag jobbar med små och medelstora företag inom många branscher. Det jag brinner för är att utveckla kunderna och hjälpa dem att nå sina mål, vara ett bollplank, hitta lösningar och effektivisera.

Mina kollegor säger att jag alltid har nära till skratt och det stämmer. Tydligen är jag också rakare än ett streck i min kommunikation – om det är bra eller dåligt funderar jag fortfarande på”.

Annelie
Lindkvist

AUKTORISERAD REDOVISNINGSKONSULT

Mobil

0761-47 70 10

Telefon

0660-24 70 10

E-post

”Jag har arbetat hela mitt yrkesverksamma liv på byrå, såväl stora och små, vilket gett mig bred kompetens. Idag ägnar jag mig åt rådgivning till våra kunder.

Jag brinner för skattefrågor och att få vara delaktig i företagets affärer och utveckling, gärna på kundens hemmaplan.

Mina kollegor påpekar att jag alltid tar mig tid för mina kunder och kollegor – även när den inte finns. Därför kallas jag ”Lucky Luke”.

Marica
Apelquist

AUKTORISERAD REDOVISNINGSKONSULT
DIPLOMERAD FASTIGHETSEKONOM

Mobil

0703-64 30 80

Telefon

0660-24 70 03

E-post

”Jag har jobbat med affärsutveckling och redovisning i hela mitt yrkesverksamma liv. Mina specialistområden är tillverkande företag och fastighetsbolag.

Jag drivs av att hjälpa företagaren till en enklare och tryggare vardag.

Kollegorna ser mig som kontorets jonglör, då jag alltid har många bollar i luften och det sällan sitter fast”.

Maria
Andersson

REDOVISNINGSKONSULT

Mobil

Telefon

0660-24 70 13

E-post

”Jag har tidigare arbetat inom bil- och fastighetsbranschen, vilket jag har nytta av i min nuvarande yrkesroll.

Min drivkraft är att hjälpa och underlätta för våra kunder. På Q4 utmanas jag att hela tiden lära mig nya saker som jag trivs med.

Kollegorna tycker att jag är kontorets ordningsman, bland annat håller jag koll på alla kollegors handväskor och telefoner”.

Hans
Tjäder

AUKTORISERAD REDOVISNINGSKONSULT

Mobil

072-4062959

Telefon

0660-24 70 16

E-post

Jag har mer än trettio års erfarenhet av redovisning och ekonomistyrning. Först inom revisionsbranschen på PwC och KPMG, därefter som controller på Fenix Outdoor och ekonomiansvarig på Dockstavarvet.

Efter ett avbrott för konststudier arbetar jag sedan 1 mars 2023 som auktoriserad redovisningskonsult på Q4 Ekonomi. Det är intressant att arbeta med företag inom olika branscher och bidra med att analysera och utveckla deras verksamhet.

Fritiden tillbringar jag gärna i skogen eller på resande fot för att ta del av såväl konst som musik.

Katarina
Sellgren

AUKTORISERAD REDOVISNINGSKONSULT

Mobil

0725-16 70 11

Telefon

0660-24 70 11

E-post

”Jag har jobbat i redovisningsbranschen i många år. De senaste åren företrädesvis med företag i hantverksbranschen samt med löner.

Jag jobbar ofta och gärna ute hos kunden.
Något jag brinner för att ge företagaren en korrekt bild av sitt eget företag och hjälpa dem genom djungeln av information och krav från myndigheter, med mera.

Kollegorna tycker att jag är kontorets livlina, en som alltid finns till hjälp – när jag väl är på plats”.

Linda
Syring

REDOVISNINGSKONSULT

Mobil

Telefon

E-post

”Jag är nyutexaminerad redovisningskonsult. Jag jobbar med löpande bokföring och brinner för att ge kunden bästa möjliga service.

Tidigare har jag jobbat inom handels i många år och där låg fokus på kundservice. Jag har även en filosofie kandidatexamen i hälsopedagogik med tyngdpunkt på hälsofrämjande synsätt samt att se människan ur ett helhetsperspektiv.

Utbildningen tillsammans med mina erfarenheter från handels har lärt mig att se helheten och att alltid ha kunden i fokus.

Detta kombinerat med mitt intresse för ekonomi tror jag är ett vinnande koncept! Jag drivs av att ge kunden en enklare vardag.
Kollegor beskriver mig som en virvelvind, när jag är igång så smattrar det ordentligt på tangentbordet.”

Jennifer
Daun

REDOVISNINGSKONSULT

Mobil

Telefon

E-post

”Efter många år inom handeln och som egen företagare valde jag att utbilda mig till redovisningskonsult. Jag gillar siffror och vill samtidigt ha en nära kundkontakt. Därför är detta verkligen rätt yrke för mig!

Mina kollegor säger att jag är frisk fläkt som aldrig säger nej. Jag brinner lite extra för digitaliseringsprocesserna och är kontorets expert på kommunikationssystemet B-flow.”

Matilda Forsberg

Matilda
Forsberg

REDOVISNINGSKONSULT

Mobil

Telefon

E-post

”Jag har arbetat med redovisning sedan 2013 då jag avslutade YH-utbildningen till redovisningsekonom. Jag trivs väldigt bra med det.

Innan dess arbetade jag inom Handels och det har alltid varit viktigt för mig att skapa goda kundrelationer och ge kunderna hög service. Jag tycker om nya utmaningar, och det som är extra roligt med att arbeta som redovisningskonsult är att alla dagar ser så olika ut.

Det mina nya kollegor kanske inte vet om mig är att jag är kompisgängets planerare som alltid tar tag i saker och driver det framåt.

Jenny
Nordin

REDOVISNINGSKONSULT

Mobil

Telefon

E-post

”Jag har flera års erfarenhet som redovisningskonsult. Innan det var jag verksam inom vårdrelaterade yrken. Jag tycker om att jobba med människor. Och som redovisningskonsult är det viktigt för mig att bygga relationer och underlätta för mina kunder.

Det alla kanske inte vet om mig är att jag har ett stall på gården och att hästar och ridning är ett stort intresse. Eller att jag, förutom redovisningskonsult, även är utbildad hälsopedagog.”

Regina
Gjersvold

REDOVISNINGSKONSULT

Mobil

Telefon

E-post

”Jag har flera års erfarenhet som redovisningskonsult. I större delen av mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat inom serviceyrken då jag trivs som mest i mötet med kund. Valet att jobba inom byrå var därför självklar för mig.

Kollegorna tycker att jag är händig eftersom jag renoverar en del hemma. Det de förmodligen inte vet är att jag även virkar mycket, bland annat en fullstor tomte.”

Carola Jonsson, redovisningskonsult

Carola
Jonsson

REDOVISNINGSKONSULT

Mobil

079-585 99 58

Telefon

E-post

”Jag har arbetat som redovisningskonsult sedan 2018. Innan det har jag flera års erfarenhet av administration. Jag trivs väldigt bra med att arbeta på en byrå. Det är ett varierande jobb med massa olika branscher och kunder. Ingen dag är den andra lik och man får nya utmaningar varje dag.

Det alla kanske inte vet är att jag har stuga i fjällen där familjen, tillsammans med våra två hundar, tillbringar en hel del tid, året om. Det blir skoteråkning, skidor, fiske och vandring. Jag har även jägarexamen och jagar älg.”

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till oss med dina funderingar!
Q4 Ekonomi logo

Berätta hur vi kan hjälpa dig!

Vi arbetar för att göra våra kunders vardag enklare och tryggare. Berätta gärna för oss hur vi kan hjälpa dig. Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Kontaktuppgifter


Anmälan till Nyhetsbrev Q4 Ekonomi
Namn
E-postadress