LEDIGA JOBB

Byråledare som skapar värdefulla vardagar

Vill du göra vardagen värdefull för både kunder och medarbetare? Vill du dessutom vara med och omdefiniera redovisningsbranschen genom innovation och ledarskap? Då kan rollen som byråledare hos Q4 Ekonomi vara din chans att göra verklig skillnad!

Om Q4 Ekonomi AB

Vi är inte bara en vanlig redovisningsbyrå – vi är en pådrivare för förändring. Vårt mål är att bana vägen för moderna redovisningstjänster genom att integrera ny teknik och strategier för att hjälpa våra kunder att nå nya höjder. Vi tror på att förändring är konstant och vi ser det som vår uppgift att ligga i framkant och guida våra kunder genom föränderliga landskap.

Ditt uppdrag

Som byråledare kommer du att vara motorn som driver vår vision framåt. Din förmåga att inspirera, leda och engagera vårt team är avgörande för att uppnå framgång. Du kommer att:

Ledarskap

 • Inspirera och guida teamet mot gemensamma mål. Skapa en kultur av samarbete, innovation och prestation där varje medarbetare känner sig viktig och motiverad att bidra till byråns framgång.

Strategi och förändring

 • Utveckla och implementera strategier som tar vår byrå till nästa nivå. Du ska vara öppen för att ifrågasätta det etablerade och driva igenom förändringar som gör oss ännu mer konkurrenskraftiga och relevanta.

Kundrelationer

 • Skapa djupa och långsiktiga relationer med våra kunder. Förstå deras behov och se till att våra tjänster möter och överträffar deras förväntningar.

Tekniskt inflytande

 • Utforska och implementera innovativa teknologiska lösningar som kan effektivisera och förbättra våra processer. Visa vägen när det gäller att omfamna digital transformation.
Din profil

Vi söker dig som har en passion för ledarskap och förändring, samt en förmåga att inspirera och påverka. Du har:

 • Erfarenhet av ledarskap, antingen som byråledare eller inom en liknande roll.
 • Förståelse för redovisningsbranschen och dess utmaningar.
 • En bevisad förmåga att initiera och driva förändringar med positiva resultat.
 • Utomordentliga kommunikationsfärdigheter och förmåga att bygga starka relationer.
 • Öppenhet för teknologiska framsteg och hur de kan förbättra våra tjänster.
Vi erbjuder

Förutom en stimulerande arbetsmiljö och möjligheten att forma företagets framtid, erbjuder vi:

 • Konkurrenskraftig lön och förmåner.
 • Utvecklingsmöjligheter och kontinuerlig träning.
 • En välfungerande och stöttande arbetsgrupp bestående av 13 byråledare inom redovisningskoncernen Freedom Group (freedomgroup.se)
 • Chansen att vara en del av något större än en traditionell redovisningsbyrå.

Sök nu och bli en del av vårt team som byråledare hos Q4 Ekonomi AB, där ledarskap och förändring är kärnan i allt vi gör. Tillsammans kan vi forma framtiden och sätta nya standarder för branschen!

Skicka in ansökan nedan eller maila CV till info@q4ekonomi.se. Kontakta Nicklas Pohjanen, tel 070-241 56 30, om du har några frågor. Vi ser fram emot att lära känna dig och diskutera hur du kan vara med och skriva nästa kapitel av vår framgångssaga.

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till oss med dina funderingar!
Q4 Ekonomi logo

Berätta hur vi kan hjälpa dig!

Vi arbetar för att göra våra kunders vardag enklare och tryggare. Berätta gärna för oss hur vi kan hjälpa dig. Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Kontaktuppgifter


Anmälan till Nyhetsbrev Q4 Ekonomi
Namn
E-postadress