LEDIGA JOBB

Redovisningsekonom med kundfokus

Vill du jobba i en mindre organisation med rikstäckande resurser och bred kompetens inom allt från bokföring och redovisning till värderingar och ekonomistyrning? Då är du redo att utvecklas tillsammans med oss.

Vi skräddarsyr lösningar för den enskilde kunden samt använder oss av modern teknik för att på bästa möjliga sätt möta kundens behov av flexibilitet och effektivitet.

Som redovisningsekonom behärskar du våra bastjänster väl, från bokföring till bokslut och deklaration. Du har god kommunikativ förmåga, är prestigelös och hjälper till där det behövs. Framför allt är du flexibel och har både kundfokus och vilja att hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet.

Du får gärna vara Auktoriserad Redovisningskonsult, men det är inget krav.

För mer information om tjänsten, kontakta Nicklas Pohjanen, 070-241 56 30.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag direkt här på webben eller via mail till nicklas.pohjanen@valueandfriends.se

Q4 Ekonomi en framgångssaga inom Freedom Group AB

Vi är inte bara en vanlig redovisningsbyrå – vi är en pådrivare för förändring. Vårt mål är att bana vägen för moderna redovisningstjänster genom att integrera ny teknik och strategier för att hjälpa våra kunder att nå nya höjder. Vi verkar för ett lokalt näringsliv och vår huvuduppgift är att starkt bidra med affärsmannaskap och lösningar för att varje enskild kund, oavsett storlek och omfång, ska ha stor nytta av vårt erbjudande och vår konsultativa förmåga.

Förutom en stimulerande arbetsmiljö och möjligheten att forma företagets framtid, erbjuder vi:

  • Konkurrenskraftig lön och förmåner.
  • Utvecklingsmöjligheter och kontinuerlig träning.
  • Chansen att vara en del av något större än en traditionell redovisningsbyrå.


Välkommen till en värdefull vardag!

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till oss med dina funderingar!
Q4 Ekonomi logo

Berätta hur vi kan hjälpa dig!

Vi arbetar för att göra våra kunders vardag enklare och tryggare. Berätta gärna för oss hur vi kan hjälpa dig. Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Kontaktuppgifter


Anmälan till Nyhetsbrev Q4 Ekonomi
Namn
E-postadress