LEDIGA JOBB

Byråledare med närhet till näringslivet hos Q4 Ekonomi

Vill du göra vardagen värdefull för både kunder och medarbetare i Örnsköldsvik? Vill du dessutom vara med och omdefiniera redovisningsbranschen genom innovation och ledarskap? Då kan rollen som byråledare hos Q4 Ekonomi vara din chans att göra verklig skillnad! Det här är kombinationen av det naturnära lokala tillsammans med en nationell satsning som gör storsuccé.

Q4 Ekonomi en framgångssaga inom Freedom Group AB

Vi är inte bara en vanlig redovisningsbyrå – vi är en pådrivare för förändring. Vårt mål är att bana vägen för moderna redovisningstjänster genom att integrera ny teknik och strategier för att hjälpa våra kunder att nå nya höjder. Vi verkar för ett lokalt näringsliv och vår huvuduppgift är att starkt bidra med affärsmannaskap och lösningar för att varje enskild kund oavsett storlek och omfång skall ha stor nytta av vårt erbjudande och konsultativa förmåga.

Som byråledare kommer du att vara motorn som driver vår vision framåt. Din förmåga att inspirera, leda och engagera vårt team är avgörande för att uppnå framgång. Du kommer att:

Ledarskap

 • Inspirera och guida teamet mot gemensamma mål. Skapa en kultur av samarbete, innovation och prestation där varje medarbetare känner sig viktig och motiverad att bidra till byråns framgång.

Strategi och förändring

 • Utveckla och implementera strategier som tar vår byrå till nästa nivå. Du ska vara öppen för att ifrågasätta det etablerade och driva igenom förändringar som gör oss ännu mer konkurrenskraftiga och relevanta.

Kundrelationer

 • Skapa djupa och långsiktiga relationer med våra kunder. Förstå deras behov och se till att våra tjänster möter och överträffar deras förväntningar.

Tekniskt inflytande

 • Utforska och implementera innovativa teknologiska lösningar som kan effektivisera och förbättra våra processer. Visa vägen när det gäller att omfamna digital transformation.

Vi söker efter dig som letar efter en ledande befattning där du kan göra skillnad

Du har:

 • Erfarenhet av ledarskap, antingen som byråledare eller inom en liknande roll.
 • Förståelse för redovisningsbranschen och dess utmaningar.
 • En bevisad förmåga att initiera och driva förändringar med positiva resultat.
 • Utomordentliga kommunikationsfärdigheter och förmåga att bygga starka relationer.
 • Öppenhet för teknologiska framsteg och hur de kan förbättra våra tjänster.

Förutom en stimulerande arbetsmiljö och möjligheten att forma företagets framtid, erbjuder vi:

 • Konkurrenskraftig lön och förmåner.
 • Utvecklingsmöjligheter och kontinuerlig träning.
 • En välfungerande och stöttande arbetsgrupp bestående av 13 byråledare inom redovisningskoncernen Freedom Group (freedomgroup.se)
 • Chansen att vara en del av något större än en traditionell redovisningsbyrå.

Om rekryteringsprocessen

I denna rekrytering samarbetar Freedom Group med Adecco. Samtliga frågor som berör rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Sara Höglund sara.hoglund@adecco.se alternativt Marie Fedeli marie.fedeli@adecco.se.

Vi använder löpande urval i denna rekryteringsprocess, vänta därför inte med att göra en ansökan. Vi är måna om att hitta rätt person och använder därför personlighets- och logiktest i ett senare skede av processen. Du kommer att ges möjlighet att träffa Freedom Groups VD och det lokala teamet under rekryteringsprocessen för att bilda dig djupare uppfattning om behov inom bolagskoncernen och lokalt entreprenörskap.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till oss med dina funderingar!
Q4 Ekonomi logo

Berätta hur vi kan hjälpa dig!

Vi arbetar för att göra våra kunders vardag enklare och tryggare. Berätta gärna för oss hur vi kan hjälpa dig. Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Kontaktuppgifter


Anmälan till Nyhetsbrev Q4 Ekonomi
Namn
E-postadress