LEDIGA JOBB

Kvalificerad ekonom

Vill du jobba i en mindre organisation med rikstäckande resurser, är du redo att utvecklas tillsammans med oss på Q4 Ekonomi. Vi söker nu ytterligare en kvalificerad ekonom till vårt team i Örnsköldsvik

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med ett positivt gäng som alltid ligger steget före. Våra konsulter har en väldigt bred kompentens inom alltifrån bokföring och redovisning till värderingar och ekonomistyrning.

Vi skräddarsyr lösningar för den enskilde kunden samt använder oss av modern teknik för att på bästa möjliga sätt möta kundens behov av flexibilitet och effektivitet.

Som kvalificerad ekonom behärskar du våra bastjänster väl, från bokföring till bokslut och deklaration. Du har god kommunikativ förmåga, är prestigelös och hjälper till där det behövs. Framför allt är du flexibel och har ett kundfokus och en vilja att hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet.

Du får gärna vara Auktoriserad Redovisningskonsult

För mer information om tjänsten, kontakta Sara Rodling, tel. 0660-24 70 15
el 073-074 03 40

Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag direkt här på webben eller via mail till sara.rodling@q4ekonomi.se

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till oss med dina funderingar!
Q4 Ekonomi logo

Berätta hur vi kan hjälpa dig!

Vi arbetar för att göra våra kunders vardag enklare och tryggare. Berätta gärna för oss hur vi kan hjälpa dig. Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Kontaktuppgifter


Anmälan till Nyhetsbrev Q4 Ekonomi
Namn
E-postadress