LEDIGA JOBB

Kvalificerad ekonom

Q4 Ekonomi är ett privatägt, norrländskt ekonomikonsultföretag med säte i centrala Örnsköldsvik. Hos Q4 Ekonomi arbetar du med ett flertal kunder i olika storlek och branscher. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med ett positivt gäng som alltid ligger steget före. Våra konsulter har en väldigt bred kompentens inom alltifrån bokföring och redovisning till värderingar och ekonomistyrning.

Vi skräddarsyr lösningar för den enskilde kunden samt använder oss av modern teknik för att på bästa möjliga sätt möta kundens behov av flexibilitet och effektivitet.

Som kvalificerad ekonom behärskar du våra bastjänster väl, från bokföring till bokslut och deklaration. Du har god kommunikativ förmåga, är prestigelös och hjälper till där det behövs. Framförallt är du flexibel och har ett kundfokus och en vilja att hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet.

För mer information om tjänsten, kontakta Anette Sellgren tel. 0660-24 70 08 el 072-510 70 08.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag via mail till: anette.sellgren@q4ekonomi.se

Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig till oss med dina funderingar!
Q4 Ekonomi logo

Berätta hur vi kan hjälpa dig!

Vi arbetar för att göra våra kunders vardag enklare och tryggare. Berätta gärna för oss hur vi kan hjälpa dig. Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Kontaktuppgifter

  • Magasinsallén 2E, 891 31 Örnsköldsvik
  • 0660-24 70 00
  • info@q4ekonomi.se

Anmälan till Nyhetsbrev Q4 Ekonomi
Namn
E-postadress